Sep 12, 2017

Pork belly confit with bread crumbs(豚バラコンフィのパン粉焼き)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad and Katsunuma Muscut Bailey A from Yamanashi, Japan.
(注)シャトー勝沼マスカット・ベリーAはタンニン控えめ、酸味が程よいフルーティな甘口赤ワインです。



Pork belly confit with bread crumbs and cashew nuts sauce... It has a rich taste with delicious cashew nuts sauce and goes with sweet red wine... yummy!!
豚バラ肉は表面がパリッとして中身は柔らかく、とにかく美味いんですが、ちょっとしたアクセントのマスタードがカシューナッツ・ソースの甘味と何とも不思議な世界を作り出しますね・・・極旨。そして、甘口赤ワインのマスカット・ベリーAが料理を引き立ててくれました!!



【御参考】



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