Nov 21, 2017

Stewed navy beans and salt pork(塩豚と白いんげん豆の煮込み)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad and Dolcetto d'Alba from Italy.


(注)ドルチェット・ダルバは、イタリア ピエモンテ州アルバ産ドルチェット種のフルボディのルビー色の赤ワインです。フルーティで適度なタンニンを持ちながらソフトな口当たりです。

Stewed navy beans and salt pork.


It goes with full bodied red wine of Dolccet d'Alba... yummy!!
豚肉の旨味と白いんげん豆の甘味の相性は抜群。両方のエキスが出た出汁はたまらなく美味いです! これに、フルボディの赤ワインが味をバッチシしめてくれますね!!。

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

No comments:

Post a Comment