And Marquis de Balmont Bordeaux... red wine from France.
Recipe :
ready-to-cook hamburg steak !! lol
Vegetables added as a relish:
carrot (sauteed)
broccoli (sauteed)
daikon radish (grated raw daikon)
potato (baked potato)
No directions for cooking...
(注)how to make baked potato in Japanese... (日本人向け)
ベークドポテトの作り方
焼き芋を作るのと同じ
ジャガイモをよく洗いフォークで数か所穴を開け、包丁で十字に切り目を付ける(破裂させないためです)
キッチンタオルを水に浸し巻き付ける(空気が入らない様に)
アルミフォイルをきつく巻き付ける(焼き芋用の黒色のものがグッド)
グリルで20分・・・ひっくり返して10分蒸し焼き状態にする(時間は家のグリルの場合です)
10分以上蒸らし置きする
ホクホクのポテトの出来上がり
No comments:
Post a Comment