I had Chinese food at Authentic Chinese Cuisine "Chang Chang" in Sakai on July 15.
まず、「付き出し」
An appetizer
「四種オードブル盛合せ」
An hors d'oeuvre
「スイートコーンフカヒレスープ」
Corn soup with shark fin
「蒸し物三種盛合せ」
A dish cooked by steaming
「揚げ物二種盛合せ」
A dish cooked by frying
「ブロッコリーの蟹肉餡かけ」
Broccoli and crab meat
「特製トマト冷麺」
Cold Chinese noodles with tomato
「タピオカ入りココナツミルク」
Coconut milk with tapioca
「点心」・・・マンゴー饅頭
Dessart
ランチで、ひと皿が少量とは言え、結構なボリュームで満腹になります。ちょっぴり贅沢だけれど本当に美味いです。ごちそうさまでした!!
Just luxury but very delicious!!
No comments:
Post a Comment