Apr 23, 2015

豚ヒレ肉の粕漬けオーブン焼き 金山寺味噌ソース@街角グラス

今日、町田の街角グラスでランチしました。それで、今日は肉系の料理に合わせて赤ワインを頼みました。チリ、カサ・ラポストーレの上級カベルネ・ソービニヨン・・・やや濃いめのルビー色でフルーティでやや酸味があって重厚な味です・・・食後に結構余韻があります。
I had lunch at a restaurant that serves wine and grills in Machida today. I had Chilean red wine for a meat dish...


料理の方は、いつものとおり見た目よし、味よしの肉料理・・・豚ヒレ肉の粕漬けオーブン焼きで金山寺味噌のソースが付きます。
I enjoyed a beautiful and delicious meat dish as always... grilled pork pickled in sake lees with miso sauce.


今日の料理も美味かったし、またワインが料理にぴったしなんですよね・・・また近いうちに、昼間っからワイン飲みに訪れたいと思います。
I would like to go there again and try wine in the daytime.

【御参考】


No comments:

Post a Comment