Dec 25, 2017

Grilled pork jowls meat(豚トロのグリル)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Maranges 1er Cru La Fussière from Bourgogne France.


(注)マランジュ プルミエ クリュ ラ フシエール・・・マランジュはフランス ブルゴーニュ地方にあるブドウ生産地で、赤ワインは、ほとんどがピノノワールで作られる。タンニンを多く含み、スパイシーでフルボディのしっかりした味わいが楽しめる。

Grilled pork jowls meat with cream sauce mixed with yuzu and white miso. Yuzu and white miso have accented peculiar flavor and sweet taste.


It goes with spicy full bodied red wine... yummy!!
豚トロのグリルに柚子の酸味のあるアクセントが効いた独特の風味と白味噌の甘味を活かしたクリームソースがよく合いますし、これに、スパイシーでフルボディのしっかりした味わいのマランジュの赤ワインがいい雰囲気を醸し出してくれますね!

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

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