Dec 28, 2017

Sautéed yellowtail(寒ブリのソテー)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad, soup... and Marmorelle Bianco from Italy.
I have drunk my last glass of wine at the restaurant this year.(今年の飲み納めでした)


(注)マルモレッレ・ビアンコ・・・イタリアのテヌーテ・ルビーノ社のシャルドネ主体の白ワイン。フルーティな香りが特徴で、まろやかでバランスの良い味わいが楽しめる。

Sautéed yellowtail with olives and anchovy sauce... has a strong flavor and salty taste. Winter yellowtails have plenty of fat and goes with anchovy sauce...


It goes with Marmorelle Bianco with delicate aroma of fruits and fresh acidity... yummy!!
脂ののった寒鰤にちょっと塩気のきいたアンチョビソースがよく合いますし、さらに、フルーティでまろやかな白ワインが食を進めてくれますね!

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

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