Mar 4, 2018

Fried cuttlefish, vegetables and garlic(メトウイカと野菜のニンニク炒め)

I had dinner at a restaurant in Kamakura last night.
Le Barbaterre La Rovinata from Emilia Romagna, Italy and Fatalone Primitivo from Puglia, Italy.
(注)レ・バルバテッレ ラ・ロヴィナータ・・・イタリア・エミリア・ロマーニャ州産の白ワイン。3種類のブドウ品種を原料に作られており、複雑な味わいだがフルーティで舌触りが良い。ファタローネ プリミティーヴォ・・・イタリア・プーリア州のプリミティーヴォ種の赤ワイン。タンニンが強く、重厚感があるのにエレガントな味わいです。


Marinated sardine 鰯のマリネ


Salad サラダ


Fuki(Butterbul) shoot fritter 蕗の薹のフリット


Fried cuttlefish, vegetables and garlic メトウイカと野菜のニンニク炒め


Crab and mushroom risotto ズワイガニとキノコのサフランリゾット


Spaghettoni with small octopuses and vegetables イイダコと野菜のスパゲットーニ


Wine and dishes are very delicious... yummy!!

No comments:

Post a Comment