Salad... and Clos Buzao Pinot Noir Reserve from Romania.
Grilled pork loin with sauce with dried shrimp and zah cai ... it is spicy, sour and salty... has a unique texture.
It goes with fruity full bodied red wine... yummy!!
豚ロースにスパイシーで酸味と塩気のある干し海老とザーサイのソースがよく合って美味いし、さらに、これにフルーティでフルボディの赤ワインがよく合いますね。このソース、これ単品でも酒の肴として使えるような代物で、ワインも食も進みます!!
【御参考】豚ロースにスパイシーで酸味と塩気のある干し海老とザーサイのソースがよく合って美味いし、さらに、これにフルーティでフルボディの赤ワインがよく合いますね。このソース、これ単品でも酒の肴として使えるような代物で、ワインも食も進みます!!
No comments:
Post a Comment