Salad... and Dor Feteasca Regala from Moldova.
Grilled swordfish with lemon anchovy butter sauce... this is very delicious served with fish and seafood and well with green vegetables.
このソースは、私好み・・・酸味が効いているんだけれど、ちょっぴり塩辛くて濃厚、、魚料理とか野菜にぴったし!
It goes with dry and fresh "Feteasca Regala" with specific flavor and acidity... yummy!!
焼き魚に酸味と塩味のきいたアンチョビレモンバターソースがよく合いますし、これに、豊かな酸味ながらすっきりした味わいのフェテスカ・レガーラが相性抜群ですね!
【御参考】焼き魚に酸味と塩味のきいたアンチョビレモンバターソースがよく合いますし、これに、豊かな酸味ながらすっきりした味わいのフェテスカ・レガーラが相性抜群ですね!
No comments:
Post a Comment