Feb 26, 2019

Beef stewed in red wine(牛バラ肉の赤ワイン煮込み)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad... and Maranges 1er Cru La Fussiere from Bourgogne, France.
(注)マランジュ プルミエ クリュ ラ フュジエールは、フランス・ブルゴーニュ産の香り豊かできめ細かなタンニンが魅力的なピノノワール種のフルボディの赤ワインです。


Beef stewed in red wine... boeuf bourguignon in French... and risotto alla Milanese. It is very yummy!!
And it goes well with full bodied red wine... yummy!!


牛バラ肉の赤ワイン煮込みは、仏語でブルゴーニュ風牛肉と言うそうで、これにミラノ風リゾットとが合わさって激旨!!。これは、伊仏混合の料理ですね(笑)。ピノノワール種のフルボディの赤ワインがまたよく合います!!!

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

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