Feb 12, 2019

Lamb breaded bone-in cutlet... like cotoletta(仔羊のコトレッタ)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad... and Andeluna malbec from Argentina.
(注)アンデルーナ マルベックは、アルゼンチン産マルベック種主体のバランスの取れた味わいの紫色の赤ワインです。


Lamb breaded bone-in cutlet... it is an Italian lamb dish like cotoletta... with Gouda cheese. It is very yummy!!
And it goes with full bodied red wine... yummy!!


コトレッタとはイタリア料理のカツレツのことで、主に仔牛や仔羊の肉が用いられチーズなどが添えられていて美味いです。これにマルベック種のフルボディの赤ワインがまたよく合います・・・仔羊の肉とペアリングするのが良いとされている!!!

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

No comments:

Post a Comment