Mar 8, 2014

新横浜鉄板焼きレストラン「オーク」

この金曜日の夜、元同僚と新横浜の鉄板焼きレストランで定例の食事会をやりました。鉄板カウンター席でシェフの調理を楽しみ、食べ方のアドバイスをもらいながら会話も弾んで閉店までお邪魔してしまいました。
I had dinner with my ex-colleague at a teppanyaki & wine bar restaurant near Shin-Yokohama station last Friday night. We enjoyed dinner at a counter and we were forgetting about time and stayed on there until the closing time.
バーニャカウダ
Bagna càuda


エビのマリネ
Prawns in marinade


アワビの醤油バターソース
Abalone with soy butter sauce


鯛の鉄板焼き
Sea bream


常陸牛サーロインステーキ
Sirloin steak


ガーリックライス
Garlic rice


デザート、コーヒー、プティフール
Dessert


当日のお酒
Wine


チリ サンタカロリーナ
味はフルーティ
Santa Carolina, Chile






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