May 30, 2017

Pork sauté alla pizzaiola with caponata(豚肩ロース肉のピッツァイオーラ)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad... and Errazuriz Estate Cabernet Sauvignon from Chile.



(注)エラスリス エステート カベルネ・ソーヴィニョンは、濃密でありながらスムースな口当たりのチリワインの名門エラスリスの赤ワインで、肉料理に合うとされている。

Pork sauté alla pizzaiola (pork sauté in pizza style) with caponata.
It is very delicious and rich taste, and goes well with red wine Cabernet Sauvignon.


(注)ピッツァイオーラにカポナータと今日はめっちゃイタリアっぽい料理で美味かった・・・あっという間の完食でした!! また、チリワインのカベルネ・ソーヴィニョンが相性バッチシで食が進みましたよ・・・これぞ、マリアージュですな!!

【御参考】


No comments:

Post a Comment