Jun 21, 2017
Grilled spareribs seasoned with balsamic vinegar and soy sauce(豚スペアリブのグリル)
I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad... and Cascina Piancanelli Barbera D'Asti from Italy.
(注)バルベーラ・ダスティはイタリア産のバルベーラ種のタンニン、甘味が強く、程よい酸味で濃厚な赤ワインです。パスタ、豚肉、鶏肉によく合うそうです。なお、カッシーナ・ピアンカネッリは生産者名。
Grilled spareribs seasoned with balsamic vinegar and soy sauce... very delicious... yummy!!
(注)バルサミコ醤油漬けが洋風と和風のいいとこどりの風味を醸し出していて、食べやすくて美味いです!
【御参考】
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment