My homemade dish called "Sauteed Cabbage".
Recipe : 3 servings
400 grams cabbage shredded coarsely
3-6 sausages (wiener, frankfurter or fish) cut diagonally 斜め切り
1 garlic clove finely chopped
10-15 grams butter
pinch salt
pinch black pepper
1 tbs. olive oil
(注)tbs.=table spoon (大さじ) tsp.=tea spoon (小さじ)
Directions :
1. Heat olive oil in a frying pan... add sausages, cabbage, garlic and stir-fry till they come to soften.
2. Almost cooked, add butter, salt, pepper and stir-fry.
(注)
これ、Stir-fried Cabbage と言うのが正しいように思うのですが、ネットで海外の投稿を見ると殆どが Sauteed Cabbage と書いてます・・・こう言うのが通例なんでしょう? なお、with garlic and butter としたいところですが誰もそのように書いてませんね・・・キャベツ炒めというのは普通ガリバタ炒めのことなんですね。
No comments:
Post a Comment