I had a special gathering called "Bonenkai" with my ex-colleagues at a wine bar "街角グラス" in Machida, Tokyo last night.
The first round... Cheers!!
Amuse
Appetizer and Valminor Albarino from Spain
(注)ぶどうはスペインのアルバリーニョで酸味のある辛口
Pasta alla Genovese・・・パスタ・ジェノベーゼ
Monviert Traminer Aromatico from Italy
(注)ぶどうはイタリアのトラミネルアロマティコで香り高い辛口
Grilled sea bass (鱸すずき)
Grilled pork and lamb and Cotes du Rhone from France
(注)ぶどうはフランス・ローヌ地方のシラーでコクのある濃厚な味わい
・・・驚くべきクオリティの赤
We had the elegance and happiest time at the bar... thank you all !!
(注)N社で宇宙用の電源の開発を行っていた元同僚との忘年会
No comments:
Post a Comment