Nov 20, 2016

Roast venison (蝦夷鹿のポワレ)

I had dinner at an Italian restaurant in Kamakura last night.
Rosso Racines Trinchero and a-iuto Trinchero from Italy.
(注)どちらも、トリンケーロのワインで、ロッソラシーヌは深い味わいの辛口の赤ワインで、アユートはしっかりした親しみやすい味わいの辛口の白ワインです。


Marinated sauries さんまのマリネ


Confit of  saury さんまのコンフィ


Salad 湘南野菜盛合ニンニクソース


Spaghetti Napolitana ナポリタンスパゲティ


Roast venison (from Hokkaido Japan) 蝦夷鹿のポワレ
(注)フランス語のポワレに相当する英語はない模様?ローストが一番近いのでしょうか?


Venison is the meat of a deer and much like beef... very healthy !

(note)




No comments:

Post a Comment