Oct 10, 2022

Lunch at a French restaurant "にき亭" in Yokohama

 I had lunch at a French restaurant "にき亭" in Nishi-ku, Yokohama yesterday...


Amuse...


Appetizer...


Soup...


Fresh fish poele and Wente Morning Fog Chardonnay from California...


Braised beef...


And Bastide Cotes du Rhone Rouge from France...


Dessert...


【御参考】
ランチ限定 肉&魚のWメインなど全6品
コース内容■アミューズ
・お食事前の小さな一品
■前菜 
・本日のシェフお薦めオードブル
■パン
・焼きたてパン
■スープ
・季節野菜のクリームスープ
■魚料理
・釧路漁港直送 鮮魚のポアレ 季節のソース
■肉料理
・本日のお肉料理
■デザート 
・本日のパティシエ特製デザート
■食後
・コーヒー or 紅茶


No comments:

Post a Comment