Oct 10, 2022
Lunch at a French restaurant "にき亭" in Yokohama
I had lunch at a French restaurant "にき亭" in Nishi-ku, Yokohama yesterday...
Amuse...
Appetizer...
Soup...
Fresh fish poele and Wente Morning Fog Chardonnay from California...
Braised beef...
And Bastide Cotes du Rhone Rouge from France...
Dessert...
【御参考】
ランチ限定 肉&魚のWメインなど全6品
コース内容
■アミューズ
・お食事前の小さな一品
■前菜
・本日のシェフお薦めオードブル
■パン
・焼きたてパン
■スープ
・季節野菜のクリームスープ
■魚料理
・釧路漁港直送 鮮魚のポアレ 季節のソース
■肉料理
・本日のお肉料理
■デザート
・本日のパティシエ特製デザート
■食後
・コーヒー or 紅茶
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment