Jun 6, 2017

Grilled eel sauté(イタリアのうなぎの蒲焼)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad... and Radacini Fiori from Moldova.



(注)ラダチーニ・フィオーリはモルドバ産のフェテアスカ・ネアグラ種とシラー種のブレンドの辛口赤ワインで、濃厚でまろやかな味わいです。

Grilled eel sauté and port wine sauce...
Both Japanese and Italian eat eel, but cooking methods are different. In Japan broiled but in Italy grilled... In any case very yummy!!


(注)イタリア人もウナギを食べるようですね・・・イタリアにも蒲焼に似た料理があるようです、、タレは甘口のポートワインソースだけど、不思議な食感でウナギを食べている感じではなかったですが、日本の蒲焼よりもあっさりしていて美味かったです。

【御参考】


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