I had lunch at the restaurant serves wine and grills today.
Appetizer and Cote du Danube Chardonnay from Bulgaria.
前菜とブルガリア産白ワインでコート・デュ・ダニューブ シャルドネ・・・前菜は鰻とマンゴーのトレビス包みでちょっと変わっていて面白い
(注)トレビス=イタリア原産の葉野菜
Grilled venison steak with red wine sauce... And Riserva Mazon Pinot Nero from Italy.
赤ワインのイタリア産ピノネロ種ホフスタッター・リセルヴァ・マゾンと蝦夷鹿のグリル・・・肉が柔らかく、濃厚な味・・・ワインはホフスタッターの複雑ながら円やかなフルボディの赤ワインで、濃厚な肉料理と一緒に力強く豊かな風味が味わえます。
I had fun at the wonderful delightful lunch... I hope we will have another anniversary from next year too !
来年もまたよろしく!!
【御参考】
No comments:
Post a Comment