Nov 26, 2022

A Special Gathering called "Bonenkai" (忘年会その2)

  I had a special gathering called "Bonenkai" with my friend at a French restaurant "にき亭" in Nishi-ku, Yokohama last night. 

Amuse...


Appetizer...


Soup...


Fresh fish poele and Bourgogne Chardonnay from France...


Beef steak and Cahors Chateau Port de Langle and Bordeaux Sirius from France...


Dessert...


元同僚との忘年会よくもま~話題が途切れず、時間がもちました・・・
5時入店で閉店間際の9時半まで、、お店の最後のお客様となり、店員さんに丁寧にお見送りいただく始末・・・有難うございました(笑)

【御参考】
フレンチフルコース+和牛ステーキ全6品
■アミューズ ・お食事前の小さな一品 ■前菜  ・本日のシェフお薦めオードブル ■パン ・焼きたて自家製パン ハーブクリーム添え ■温菜 ・本日の温菜 ■魚料理 ・釧路漁港直送 鮮魚のポアレ 季節のソース ■メイン ・香川県産オリーブ牛ランプステーキ80g 山葵とフォンドボーソース ■デザート  ・本日のパティシエ特製デザート ■食後 ・コーヒー

No comments:

Post a Comment