Dec 2, 2016

Beef chuck steak with mozzarella (牛肩ロースステーキ)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad and red wine of Sangiovese from Tuscany (Toscana), Italy.
(注)イタリア、トスカーナ州の赤ワイン用のブドウ品種のサンジョヴェーゼ。フルーティでルビー色をしていて適度の渋み、酸味で飲みやすい


Beef chuck steak with mozzarella and red wine of Punta Aquila Primitivo from Tuscany (Toscana), Italy.
(注)同じくイタリア、トスカーナ州プンタアークイラ農園の赤ワイン用ブドウ品種のプリミティーヴォ。濃厚で強い酸性の力強く、エレガンスに満ちたワイン


That goes well with mozzarella and Punta Aquila Primitivo... yummy !
柔らかい肉にモッツァレラチーズが溶け込んで美味いうえに、力強いプリミティーヴォで最強の組み合わせを演出して極旨ですよ!

【御参考】


No comments:

Post a Comment