Aug 20, 2017

Beefsteak using round as material(牛もも肉のステーキ)

I had dinner at a restaurant in Kamakura last night.
Barbera della Stoppa 2005 from Italy and Viognier de la Citadelle from France.
(注)バルベーラ・デッラ・ストッパ2005はフルーティで癖の強いイタリア産バルベーラ種の赤ワインで、時間の作り出す旨みがあって飲みやすいワインです。ヴィオニエ・ドゥ・ラ・シタデルはフランス産ヴィオニエ種のフルーティで香りの割には味わいが穏やかな白ワインです。


Marinated sardine 鰯のマリネ


Roast potatoes with garlic じゃがいもとニンニクロースト


Salad サラダ


Linguine 鰯、小松菜、松の実のリングイネ


Roast fish with checca sauce 鮮魚のポワレ、キッカソース


Beefsteaks using round as material 牛モモ肉のステーキ


Wine and dishes are very delicious... yummy!!




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