Apr 17, 2018

Grilled swordfish (メカジキのグリル)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad... and Dor Feteasca Regala from Moldova.


(注)ドール・フェテアスカ・レガーラ・・・モルドバ産の「王家の乙女」と呼ばれる希少な白品種のフェテアスカ・レガーラの白ワイン。繊細で可憐で上品な辛口で、酸味が豊かな白ワインです。

Grilled swordfish with lemon anchovy butter sauce... this is very delicious served with fish and seafood and well with green vegetables.
このソースは、私好み・・・酸味が効いているんだけれど、ちょっぴり塩辛くて濃厚、、魚料理とか野菜にぴったし!


It goes with dry and fresh "Feteasca Regala" with specific flavor and acidity... yummy!!
焼き魚に酸味と塩味のきいたアンチョビレモンバターソースがよく合いますし、これに、豊かな酸味ながらすっきりした味わいのフェテスカ・レガーラが相性抜群ですね!

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

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