Apr 10, 2018

Sauteed threadfin bream in clam butter sauce(イトヨリダイのソテーに北海アサリバターソース)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad and Azumino Sauvignon Blanc from Azumino, Japan.
(注)安曇野ソーヴィニヨンブランは安曇野産の爽やかな香りとスッキリとした酸味の辛口白ワインです。


Sauteed threadfin bream in clam butter sauce.
(note) made by Japanese asari clams from Hokkaido (northern Japan)


Though a clam produces a good quality broth, it is also very tasty if a sauce made of butter is added... White fish and clam sauce ...  It's an Italian taste... yummy!!
淡白な白身魚にあさりとバターの旨味とコクがしっかりきいて滅茶苦茶美味いです!!!魚に貝のソースの組み合わせは自然の旨味をそのまま味わうイタリアで好まれる魚料理のようです。

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

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