May 22, 2018

Grilled sable fish with olive oil and bread crumbs(銀ダラのオリーブパン粉焼き)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad and Invivo Marlborough Sauvignon Blanc from New Zealand.


(注)インヴィーヴォ マールボロ ソーヴィニヨンブランは、ニュージーランド産のジューシーでスッキリとした爽快感が堪らないハイクオリティな白ワインです。白身魚、シーフードサラダのほか天ぷらや和食にも合うとされている。

Grilled sable fish with olive oil and bread crumbs... vegetables and tomato sauce.


Sauvignon blanc makes a good feeling by the superb matching of sour tasting tomato sauce and salty sable fish in a good balance... yummy!!
トマトソースの酸味と銀鱈の塩味が絶妙のバランス、、それらの間を取り持つソーヴィニヨンブラン・・・美味い!!

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

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