May 27, 2017

Roast heads of red sea bream(真鯛のカマ)

I had dinner at a restaurant in Kamakura today.
Borovitza Cuvee Americano from Bulgaria and Gang Vang from France.
(注)ボロヴィッツァは強い樽の香りとふくよかな果実味の素朴なブルガリアの白ワインで、ガン・ヴァンはタンニンが強い濃厚なボルドーの古典的な風味の赤ワインです。


Marinated sardine 鰯のマリネ


Zucchini (courgette) fritters ズッキーニのフリット


Salad プンタレッラ、タコ、アンチョビ、ニンニクのサラダ


Roast heads (collars) of red sea bream 真鯛のカマ


Spaghetti with clams あさり、水菜、カラスミのスパゲッティ


Rissoto alla Milanese 野菜、生ハム、パルミジャーノチーズのリゾット


Wine and dishes are very delicious... yummy!!



No comments:

Post a Comment