Feb 19, 2019

Smoked swordfish on the grill(スモークメカジキのグリル)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Smoked swordfish cooked on the grill with sauce buerre blanc... yummy!!!!!
スモークメカジキのグリルにブールブランソース・・・激旨!!


And it goes well with Sol Negru Chardonnay dry white wine from Moldova... yummy!!
ソースはフランス料理の王道中の王道ブールブランソースです。これ、直訳すると「白いバターのソース」となります。白ワインとバターを使って仕上げたコクのあるソースで、もち、辛口白ワインとバッチシ合います!!

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

【おまけ】
Bird watching after lunch along Sakaigawa river in Machida...
町田を流れる境川も春めいてきました・・・ランチの帰りに寄ってみたら、
Heron...
今までに、見たことのない鳥がいました・・・体が大きく、アオサギでしょうか?



シラサギ・・・くちばしの色からダイサギだと思う・・・小魚を上手に捕まえます・・・
Egret...


Good catch!!


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