Dec 24, 2019

A dish made by layering thin sheets of pork belly and Chinese cabbage(豚バラと白菜のミルフィーユ)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Amarone della Valpolicella 2015 from Italy.
(注)アマローネとは陰干ししたブドウを発酵させる伝統製法で生み出されるワインのことで、バルポリチェッラは北イタリアヴェネト州で造られるイタリアを代表する赤ワインで、これすなわちバルポリチェッラのアマネーロとは高級辛口赤ワインなのです。


A dish made by layering thin sheets of pork belly and Chinese cabbage like as mille-feuille of French pastry... with yuzu miso cream sauce... yummy !!
柚子味噌クリームソースがやばい!美味すぎるぅ!!


It goes well with a dry red wine... yummy !!

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

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