Feb 21, 2021

Red Pepper Shells

 My homemade dish called "Red Pepper Shells".


Recipe : 3 servings
150 - 200 grams pasta shells・・・サラダ用のミックスでも可
1 red bell pepper chopped
1/2 onion chopped
300 grams pork sausage・・・豚挽き肉でもいけます
2 tbs. all-purpose flour
150 - 200 grams tomato sauce
2 cloves garlic finely chopped
1/2 cup heavy cream・・・ホワイトクリームソースで代用可
10 grams Italian seasonings・・・パスタ系(ペペロンチーノがお薦め)調味料
3 grams chicken stock (consomme) + 150ml water
suitable amount melting cheese
suitable amount basil
1 tbs. olive oil

(注)tbs.=table spoon (大さじ) tsp.=tea spoon (小さじ)

Directions :
1. Cook pasta according to package instructions
2. Heat olive oil in a frying pan... add sausage, onion and stir-fry till they come to color; drain excess fat
3. Stir in garlic and seasonings
4. Whisk flour... pre-mixed with chicken stock and tomato sauce
5. Add pasta, cream and stir-fry
6. Finally add cheese and basil

【筆者感想】
イタリアンなパスタ料理でクリームソースなんだけど、これが赤唐辛子クリームソースってメッチャ大人っぽいソースなんです。本当はパプリカじゃなく赤唐辛子なんだけど(笑)イタリア料理の調味料を利かすのがコツかと・・・


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