Jun 26, 2018

Cassoulet(カスレ)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad... and Batch 84 from Australia.
(注)Batch 84は、オーストラリア産カベルネソーヴィニヨン種100%の濃い色調のフルボディの赤ワイン。スパイシーな香りとフルーティーな渋みで長い余韻が特徴。


Cassoulet containing meat (bacon and chicken) and white beans... it is a rich and slow-cooked dish... very yummy!!
And it goes with full bodied red wine... yummy!!


鶏肉のカスレ(豆料理)・・・これは、白インゲンと鶏肉と自家製ベーコンをグツグツ煮込んだもので脂こってりの濃厚な味、、そして、これに合わせたのが濃厚でしっかりしたカベルネソーヴィニヨンの赤ワイン・・・これぞ、マリアージュ!

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

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