Sep 4, 2018

Sautéed Norwegian salmon (ノルウェーサーモンのソテー)

I had lunch at a restaurant serves wine and grills in Machida today.
Salad... and Les Jamelles Chardonnay from France.
(注)レ・ジャメル シャルドネは、フランス産の香りが華やかで、均整の取れた味わいの白ワインで、特にサーモンのグリル料理やクリームソースに合うとされる。


Sautéed Norwegian salmon and mascarpone with lemon flavor... has a sour and creamy taste... goes with chardonnay wine with elegant aroma... yummy!!!!!


マスカルポーネ・・・イタリアのクリームチーズでサーモンやハムと組み合わせてよく食べられているようです。酸味があってクリーム状で美味いです。これに、レ・ジャメルのシャルドネがボトルのラベルに書いてある通りで完璧なマリアージュですよ!!!

【御参考】
街角グラスの今週のランチメニュー

No comments:

Post a Comment